Новое сообщение от Ферриса.
Thanks to all of you who sent me messages concerning my "issue" with my former band-mates.
I do not expect you to share my opinion- just be honest with me- I can deal with it! No worries!
I am not Mr. Perfect- and I never will be- but I have a sense of justice. Whether it`s concerning me or anyone else...I just can`t help it.
That`s the whole story...
It`s not about making headlines. If this would have been the reason for all this- I would have done it in a different way...
Those guys did wrong so many times: stealing ideas & pressurizing people- and at the end they always succeeded.
I am happy enough to be able to make my living easily- others aren`t.
So: if this is the last thing I will do: Justice will vanquish over this kind of people! Call me Mr. Drama or whatever...I am angry and I will bring this thing to an end!Over and out!
Спасибо всем, кто прислал мне сообщения по поводу моих претензий бывшим товарищам по группе.
Я не жду, что вы разделяете моего мнения - просто буду честным, я могу справиться с этим! Не беспокойтесь!
Я не идеален,и никогда им не буду, но у меня есть чувство собственного достоинства.
Я это делаю не для того, чтобы обо мне писали. Даже если бы я этого хотел, сделал бы по-другому...
Эти ребята поступали неправильно много раз: воровали у людей идеи и давили на них, и в конце концов, у них это получалось.
Я счастлив, могу сделать свою жизнь проще.
Так вот, последнее, что я хочу сказать: Правосудие победит ! Называйте меня слишком драматичным, или как хотите...Я зол, и я хочу довести это дело до конца!